snel afrijden waar moet je op letten!


Niet iedereen heeft de tijd, gelegenheid of zin om lang bezig te zijn met zijn rijlessen. Herken jij jezelf hierin?

Haal dan bij Bij ons je rijbewijs in een korte tijd! Het houd in dat je in 10 dagen je rijbewijs kunt bemachtigen. Je doet dit door eerst een proefles te nemen om te kijken hoeveel rijlessen je nodig hebt.

 

De instructeur zal je daarna laten weten hoeveel lessen nodig zijn waarin je alles leert over veilig deelnemen aan het verkeer. Natuurlijk heb je je theorie-examen op dit moment al bemachtigd, dus hoeft je rij-instructeur jou niets meer uit te leggen over maximumsnelheden, verkeersbochten en voorrangssituaties.

 

Je kunt je gelijk volledig concentreren op het autorijden. Ben jij ook het type dat in korte tijd snel een nieuwe vaardigheid kan leren? Dan is deze snelcursus autorijden vast iets voor jou.

 

Wanneer je begint, is de examendatum al gelijk bekend. Die kun je dus gelijk in je agenda zetten.

 Heb je een rijbewijs nodig voor je (nieuwe) werk of studie, of wil je gewoon niet wachten? Dan kun je dus direct aan de slag bij ons.

 

Past dit bij jou?

Het klinkt natuurlijk allemaal geweldig, en wie wil dat nou niet: in tien dagen je rijbewijs halen. Toch zeggen we er wel bij dat deze snelcursus rijbewijs niet voor iedereen geschikt is. Sommige mensen hebben langer de tijd nodig om handigheid te krijgen in het autorijden, en om bepaalde situaties op de weg goed in te kunnen schatten. Wij raden je daarom aan om contact met ons op te nemen voor een proefles, zodat we je advies kunnen geven over het te kiezen traject.


06 21 231 231Contact.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


rijles in : Zaandam, Assendelft, Koog aan de Zaan, Westerkoog,  Krommenie, Westknollendam, Oostknollendam, Westzaan, Wormerveer, Wormer, Jisp, Zaandam, Oostzaan, Zaandijk, Purmerend, Beverwijk, Velsen, IJmuiden, Heemskerk, Uitgeest.